Crossminds voert namens TopzorgGroep een due diligence onderzoek uit naar MTC De Fysioclub en Medinello

Crossminds voert namens TopzorgGroep een due diligence onderzoek uit naar MTC De Fysioclub en Medinello

Beschrijving

TopzorgGroep en haar aandeelhouder Capital A hebben Medisch Training Centrum B.V. (MTC De Fysioclub) en Medinello B.V. overgenomen. Crossminds voerde namens TopzorgGroep een financial due diligence uit.

TopzorgGroep is een zorgketen opgericht in de zomer van 2019. TopzorgGroep bestaat uit praktijken met verschillende disciplines en specialisaties op het gebied van de paramedische zorg. Zij biedt behandelprogramma’s voor fysiotherapie, lifestyle en re-integratie. Met de overnames bereikt TopzorgGroep een toonaangevende positie op het gebied van de medisch specialistische revalidatiezorg.

De TopzorgGroep komt voort uit Fysiotherapie Van Loo & Veerhoek (2003), een grote multidisciplinaire praktijk met meerdere vestigingen in Zeeland. In 2020 werd TopzorgGroep Terheijden, voorheen Perkura, met vestigingen in Made, Wagenberg en Terheijden toegevoegd.

Medisch Trainingscentrum De Fysioclub is een toonaangevende zorgaanbieder in de paramedische zorgverlening. Medinello verleent kwalitatieve revalidatiegeneeskundige zorg op diverse locaties in Nederland.

De geplande samenvoeging zal bijdragen aan de continuïteit, kwalitatieve groei, innovatiekracht en toekomstbestendigheid van alle partijen. Hiermee wordt de kwaliteit van zorgverlening geborgd en ontstaan er nieuwe behandelmogelijkheden voor de patiënt.

Vanuit Crossminds werd het due diligence onderzoek uitgevoerd door Pieter Poortvliet, Arjen van de Velde, Jochem Havelaar en Donna van der Ven.

Crossminds
  • Kralingseweg 241

    3062 CE Rotterdam

  • + toon alle adressen

  • Stationspark 51

    4462 DZ Goes

  • Rithmeesterpark 24

    4838 GZ Breda