De Ondernemingswaarde begeleidt het aankoopproces van De Roever

Beschrijving

Sinds 1-1-2022 maakt De Roever Omgevingsadvies onderdeel uit van de MILON Groep. De MILON Groep bestaat al uit MILON bv en MILAB bv. Daaraan wordt nu De Roever toegevoegd.

Caspar den Hertog, voormalig directeur/eigenaar van De Roever: “Na 20 jaar met groot plezier gewerkt te hebben als directeur/eigenaar van De Roever ga ik de organisatie verlaten. De organisatie heeft in de achterliggende jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Wat in al die jaren gelijk is gebleven is de mentaliteit, het streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit in de dienstverlening en een organisatie waarmee en waar het prettig werken is. De komende periode zal ik mijn taken overdragen aan het nieuwe management van De Roever. U kunt via de vertrouwde mensen en kanalen blijven communiceren met ons. Ik wil jullie bedanken voor het gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking. Met veel vertrouwen laat ik het fijne team van De Roever achter in handen van de MILON Groep.”

Het is voor eigenaar/directeur Patrick Trikels van MILON altijd een wens geweest om de milieuadvies-tak op de gebieden bodem, water en secundaire bouwstoffen uit te breiden met de specialismen zoals geluid, geur, lucht en stikstof. “We kunnen hierdoor onze opdrachtgevers kwalitatief beter en sneller bedienen. Daarnaast worden en blijven we daarmee ook een interessantere werkgever voor bestaande én nieuwe medewerkers”, aldus Patrick Trikels.

De Roever Omgevingsadvies blijft als zelfstandig bedrijf (B.V.) bestaan. Voor u als opdrachtgever verandert er dan ook niets. De Roever heeft alleen een nieuwe eigenaar en is daarmee “geadopteerd” in de MILON Groep. Hierdoor wordt De Roever alleen maar sterker en heeft u ook rechtstreeks toegang tot meer specialisten, met name op het gebied van bodem, bouwstoffen en water.

De Ondernemingswaarde B.V. heeft met haar adviseurs Natalie in ’t Zandt – Foolen en Jochem Langenhuijzen de koper begeleid in dit aankoopproces en met het verrichten van o.a. het boekenonderzoek.

De Ondernemingswaarde
  • Loopkantstraat 25

    5405 AC Uden