De ondernemingswaarde begeleidt Wegenbouw Brune met verkoop van aandelen

Beschrijving

In juli 2023 hebben de adviseurs van De Ondernemingswaarde met succes de verkoop van een bedrijf in de grond- weg en waterbouw begeleid. De inmiddels oud-eigenaar is nu 66 jaar en heeft geen opvolgers binnen de familie die het bedrijf kunnen voortzetten. Om deze reden is hij op zoek gegaan naar het vinden van een geschikte kandidaat die het bedrijf kan overnemen.

Met onze ondersteuning heeft hij deze persoon gevonden. De koper heeft reeds een bedrijf in verkeerstechniek en verkeersmanagement (Traffic Controllers Zuid) en wilde zijn diensten uitbreiden in de grond- weg en waterbouw. Naast het vinden van de geschikte kandidaat hebben wij de verkoper begeleid in het gehele verkooptraject. Van het opstellen van de Teaser, Waardebepaling en Informatie Memorandum tot het begeleiden van het Boekenonderzoek en de contractfase.

Oud-eigenaar van Wegenbouw Brune B.V. over onze adviseur: "Je bent een goede steun voor mij geweest, en ik heb het vertrouwen in jou ook nooit verloren, altijd positief en zeer bekwaam en behulpzaam.”

De Ondernemingswaarde
  • Loopkantstraat 25

    5405 AC Uden