De Ondernemingswaarde heeft verkoopproces van BHK Langens Betonboringen begeleid

Beschrijving

De Ondernemingswaarde heeft namens Patrick en Yvonne Langens het gehele verkoopproces van hun onderneming verzorgd.

Allereerst hebben we een aantrekkelijke teaser opgesteld om potentiële kopers te interesseren. Vervolgens hebben we een gedegen bedrijfswaardering uitgevoerd om de waarde van het bedrijf vast te stellen. We hebben actief gezocht naar de juiste overnamekandidaat die goed bij de visie en doelen van de onderneming past.

Om potentiële kopers een goed beeld te geven van de organisatie, hebben we een informatiememorandum opgesteld. Hierin hebben we uitgebreide informatie verstrekt over de activiteiten, financiële prestaties en toekomstperspectieven van BHK Langens Betonboringen BV.

Ook het due dillegence onderzoek en de contractfase (opstellen van Intentieverklaring, Koopovereenkomst en overige overeenkomsten) hebben wij begeleid. “Het proces is prima bevallen en de kennis was heel goed”, volgens Patrick en Yvonne Langens.

Quote door adviseur

Het verkoopproces is een uitdagende fase waarin er veel belangen spelen. Als adviseurs hebben we Patrick en Yvonne Langens tijdens de onderhandelingen met de koper ondersteund en hun belangen behartigd. Het doel was om een overeenkomst te bereiken die voor beide partijen gunstig is en recht doet aan de waarde van het bedrijf. Dit is succesvol verlopen.

De Ondernemingswaarde
  • Loopkantstraat 25

    5405 AC Uden