De Ondernemingswaarde ondersteunt Eric bij de verkoop van zijn aandelenbelang

Beschrijving

De Ondernemingswaarde B.V. heeft per juni 2022 Eric, ondersteunt bij de verkoop van zijn aandelenbelang. Eric runde samen met zijn compagnon een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van systemen voornamelijk bestemd voor de agrarische sector. Zo’n vijftien jaar geleden namen beide heren het bedrijf over van de oprichter, die de pensioengerechtigde leeftijd had bereikt. Eric en zijn compagnon hebben toen ieder 50% van het bedrijf overgenomen middels een management buy-out. Nu jaren later heeft Eric inmiddels ook de leeftijd bereikt om met pensioen te gaan en is hij de mogelijkheden gaan onderzoeken om uit het bedrijf te stappen.

 

Quote door adviseur

“Dit is begonnen met de optie om aandelen te verkopen aan een ander bedrijf dat daar interesse in had. Uiteindelijk is deze optie niet geschikt voor ons gebleken. Op dat moment heb ik besloten dat ik mijn aandelen aan mijn compagnon wilde overdoen. Dit zodat hij het bedrijf zelfstandig voort kon zetten. Voor dit complexe proces wat veel tijd in beslag neemt, moest er iemand bijkomen die zakelijk was en mijn belangen op de juiste manier behartigde.

Dat was het moment dat ik Jochem Langenhuijzen van De Ondernemingswaarde B.V. erbij heb betrokken. Jochem heeft ervoor gezorgd dat mijn aandelen zijn overgenomen naar mijn volledige tevredenheid. Jochem was voor ons altijd bereikbaar en is al zijn afspraken nagekomen. Er zijn moeilijke momenten geweest, maar dan was Jochem altijd bereikbaar en wist me vertrouwen te geven. Voor een spoedgeval kon ik hem zelfs ’s avonds laat bellen. Wij kregen ook het juiste juridische advies, omdat de jurist direct voor ons beschikbaar was door het enorm waardevolle netwerk dat Jochem heeft. De Ondernemingswaarde B.V. is echt een specialist op het gebied van bedrijfsovernames.”

De Ondernemingswaarde
  • Loopkantstraat 25

    5405 AC Uden