Dutch Dream Group - Lemar Partners in Retail B.V.

Beschrijving

Voor Andre Hendriks, een ervaren voormalig ondernemer en commercieel- en algemeen directeur die een mooie een onderneming zocht om verder uit te bouwen kwamen wij door onze MBI Search in gesprek met diverse ondernemingen. Waaronder https://www.lemarbv.com/. Een bedrijf met sterke voedingsmerken zoals Eat Natural, actief in zowel de Retail als de Out Of Home markt. Een bedrijf met veel groei potentieel, die haar portfolio van verantwoorde voedingsmerken graag verder versterkt en uitbouwt en daar de ervaring en kennis van Andre goed bij kan gebruiken, een mooie win win.

Na een aantal intensieve gesprekken met de eigenaar en zijn adviseur werd een voor alle partijen passende structuur afgesproken waarbij Andre na een proefperiode de rol van algemeen directeur van de DGA overnam en in een aantal stappen, wat aandelenbelang betreft, gaat doorgroeien.
Wat bijzonder is aan deze transactie is dat voor de onderneming eveneens een groeistrategie ingezet is, mogelijk gemaakt door de combinatie van de kwaliteiten van de beide ondernemers/aandeelhouders te bundelen en de slagkracht van de onderneming te gebruiken. Andre is erg content met hoe het proces is verlopen en de samenwerking met de adviseurs van Dutch Dream is hem zeer goed bevallen. Dankzij de ondernemende daadkracht en ervaring van Dutch Dream is deze transactie in zijn ogen tot stand gebracht.

Omzet bedrijf
Tussen 10 – 20 miljoen.

Dutch Dream Group
 • Poort van Veghel

  5466 SB Veghel

 • + toon alle adressen

 • Science Park 402

  1098XH Amsterdam

 • Stationsplein 45

  3013 AK Rotterdam

 • Westervoortsedijk 73

  6827 AV Arnhem