ECFG begeleidt overname Rodenburg ICT Solutions door Promax

Beschrijving

ECFG hecht veel waarde aan duurzame relaties. Promax is een voorbeeld van zo’n relatie. We zijn dan ook trots hen te mogen begeleiden bij groei. ECFG heeft het overnametraject van Rodenburg ICT Solutions door Promax begeleid. Een mooie stap in de groeiambities van Promax.

Promax, een IT-bedrijf gespecialiseerd in baanbrekende Cloud-, Security- en Artificial Intelligence-oplossingen, maakt vandaag bekend dat het een overeenkomst heeft getekend voor de overname van Rodenburg ICT Solutions. Rodenburg ICT Solutions is aanbieder van ICT en automatisering voor het midden- en kleinbedrijf.

Promax versterkt zich door overname Rodenburg ICT Solutions

Voor Promax is de overname een logische stap. Zij versterkt haar activiteiten met deze overname door een mooie klantenset en een gekwalificeerd ICT-team aan haar activiteiten toe te voegen. Leon Rodenburg en zijn team hebben een uitstekende reputatie opgebouwd in de afgelopen jaren. Zij hebben daarmee een trouwe klantenbase opgebouwd. De oud-directeur van Rodenburg ICT Solutions, Leon Rodenburg, zal de rol van Service Delivery Manager op zich nemen binnen Promax. Dit wordt gezien als een verrijking van het Promax-team.

Een goede match

“Door de overname zijn wij in staat om zowel de klanten van Rodenburg ICT Solutions als die van Promax beter te bedienen. We delen dezelfde bedrijfswaarden van integriteit, hoge kwaliteit en respect. Samen kunnen we onze klanten overal en altijd nog beter van dienst zijn. Met het nieuwe bedrijf kunnen wij beter inspelen op vragen van onze klanten op het gebied van security, een kennisgebied waar Promax erg sterk in is”, zegt Leon Rodenburg, directeur van Rodenburg ICT Solutions. “Daarnaast is er vraag naar een 24/7 storingsdienst voor IT-ondersteuning. Ook de toevoeging van AI-diensten is van meerwaarde voor onze klanten. Ik heb zelf van 2004 tot 2006 bij Promax gewerkt en ken het bedrijf goed. Dat ik veel vertrouwen heb in deze stap blijkt wel uit het feit dat ik zelf in dienst treedt bij Promax. Wat ik herken in Promax is dat altijd het belang van de klant voorop staat, de klant is de drijfveer voor alles wat we doen.” 

Veilig werken in de Cloud

Promax is in staat om zowel grote bedrijven als kleine bedrijven goed te bedienen, dit dankzij haar Cloud werkplek propositie.

“Microsoft is met een Premium Business-licentie gekomen waarmee wij ook eenmansbedrijven, zoals bijvoorbeeld ZZP’ers, uitstekend kunnen faciliteren”, zegt Judith Littel, algemeen directeur van Promax. “Voor een paar tientjes per maand kunnen zij veilig werken in de Cloud, wordt hun laptop of pc van afstand voorzien van de laatste updates en mogen zij onbeperkt bellen naar onze servicedesk voor ondersteuning en vragen. Onze passie is dan ook dat elk bedrijf, groot of klein, op een veilige manier gebruik moet kunnen maken van de laatste technologieën en ontwikkelingen. Op een simpele en betaalbare manier. Daar zetten wij ons voor in.”

“Door deze overname kunnen we ons team verder versterken met de kundige collega’s van Rodenburg ICT. Het is enorm moeilijk om aan goede IT-engineers te komen. We prijzen ons dus gelukkig dat we op deze manier ons team verder kunnen uitbreiden. Dit komt ook ten goede aan de klanten van Promax. Met Leon Rodenburg als Service Delivery Manager krijgen onze klanten een zeer ervaren contactpersoon die hun belangen vooropstelt in alles wat hij doet”, aldus Judith Littel.

Over Promax

Promax helpt organisaties van groot tot klein succesvol te zijn met veilige, betrouwbare en intelligente IT-oplossingen. Promax draagt elke dag bij aan het succes van haar klanten. Zij helpt haar klanten hun strategische doelstellingen te vertalen naar deze veilige, betrouwbare en intelligente oplossingen met als doel dat onze klanten kunnen excelleren. Net als vrienden die elkaar helpen en aan succes bouwen.

Simple – wij vinden dat technologie eenvoudig moet zijn, zodat je altijd en overal optimaal en plezierig kunt werken.

Secure – wij zorgen ervoor dat jouw data en dataverkeer veilig zijn en dat je je veilig voelt.

Intelligent – wij gebruiken intelligente oplossingen om je te helpen betere beslissingen te nemen, onbekende kansen te zien en slimmer te zijn dan ooit tevoren.

Over Rodenburg ICT Solutions

Juist de combinatie tussen een hoog kennisniveau en gevoel voor de werkvloer maakt Rodenburg ICT Solutions geschikt als ICT-partner voor het mkb. Met als drijfveer kennis & innovatie te combineren met realisme & haalbaarheid. Het midden- en kleinbedrijf heeft juist die herkenbare mentaliteit nodig. Rodenburg ICT Solutions heeft als doel de ondernemer volledig te ontzorgen op het gebied van automatisering.