MarketResponse neemt CX-specialist Underlined over

MarketResponse neemt CX-specialist Underlined over

Beschrijving

ECFG heeft MarketResponse begeleid bij de overname van customer experience-specialist Underlined van Broad Horizon. Door deze overname versterkt MarketResponse haar leidende positie als specialist op het gebied van customer experience op de Nederlandse en internationale markt.

Underlined biedt een uniek CX-dataplatform dat organisaties overzicht en inzicht biedt in hun prestaties in de gehele customer journey en conversaties met klanten. Veel toonaangevende B2C-bedrijven gebruiken Underlined al om de customer experience van hun klanten voortdurend te monitoren en waar nodig bij te sturen om zo onderaan de streep meer klantloyaliteit en meer omzet te realiseren.

Jorgen Botermans, CEO van MarketResponse: “Deze acquisitie past in de strategie van MarketResponse om uit te groeien tot een internationale full-service dienstverlener op het gebied van continue insights-driven marketing. Dit wordt in toenemende mate een primair bedrijfsproces voor bedrijven die de klantervaring centraal stellen. Wij maken dit waar met een optimale symbiose tussen menselijke expertise en innovatieve technologie. Underlined past hier perfect bij.”