Mazars heeft Lease & Finance Huis B.V. (LFH) geadviseerd bij verkoop

Mazars heeft Lease & Finance Huis B.V. (LFH) geadviseerd bij verkoop

Beschrijving

Mazars heeft de aandeelhouders van Lease & Finance Huis B.V. (LFH) geadviseerd bij de verkoop van een strategisch belang aan Capital A Investment Partners.

Capital A, de Amsterdamse investeringsmaatschappij die investeert in ondernemingen in Nederland en België met een duidelijk groeipotentieel, gaat een partnership aan met Lease & Finance Huis. Ze heeft een strategisch belang genomen in het bedrijf uit Oosterbeek dat de grootste partij is op het gebied van leaseoplossingen voor het midden- en kleinbedrijf in Nederland.

Samen met LFH zal Capital A de komende jaren invulling geven aan de reeds ingezette groeistrategie. LFH vervult een unieke positie als schakel voor het MKB tussen financiers en leasebehoeftigen en heeft daarin de leidende positie binnen Nederland. Capital A kan LFH actief ondersteunen met haar financiële achtergrond en ervaring in de financiële intermediairmarkt. In het verleden heeft Capital A een succesvolle investering gedaan in de Heilbron Groep en ze is recent een samenwerking met Domek aangegaan. LFH heeft initieel de ambitie om haar autonome groei binnen de Nederlandse grenzen door te zetten en haar leaseportefeuille verder uit te bouwen.

Aron de Jong, Joost Reefhuis en Merel Kouters van Mazars Financial advisory adviseerden de verkopende aandeelhouders over de transactie.  

Forvis Mazars
  • Zuiderval 60

    7543 EZ Enschede

  • + toon alle adressen

  • Delflandlaan 1

    1062 EA Amsterdam