Investering Innotec

Beschrijving

Innotec is een Belgische B2B-ontwikkelaar en verdeler van high-end chemische verbruiksartikelen. Innotec’s producten worden ontwikkeld op specifieke klantvragen in de automotive aftermarket, industrie en constructie segmenten.

Het productgamma bevat kitten en lijmen, schoonmaakmiddelen, primers, coatings en verven, tapes, reparatie producten & smeermiddelen en vetten. Innotec is de geprefereerde leverancier van haar klanten door de hoge kwaliteit van producten en de persoonlijke aanpak. Innotec, met hoofdkantoor in Dessel, verdeelt haar producten in meer dan 20 landen via een netwerk van 23 distributeurs en realiseert een omzet van meer dan EUR 40m.

Gilde werd in 2021 verwelkomd als aandeelhouder, samen met de oprichter en het management als volgende stap in de bedrijfsopvolging en professionalisering van de onderneming. Samen met Gilde zal Innotec de volgende fase van internationale groei aanvatten, zowel organisch door geografische expansie en een sterkere focus op de industrie- en constructiesegmenten, als via gerichte acquisities.

Gilde Equity Management Benelux
  • Heemsteedseweg 22

    3992 LS Houten