Klijn Machines en Gereedschappen overgenomen door Rubix

Beschrijving

Groenewegen & Lukaart heeft Hans Klijn van Klijn Machines en Gereedschappen begeleid en geadviseerd bij de overdracht van de activa aan Rubix. Deze overname is voor Rubix een onderdeel van haar netwerkontwikkelingsstrategie. Voor Klijn betekent de overdracht naar Rubix dat de continuïteit voor de klanten ook in de toekomst gewaarborgd blijft.

Over Klijn Machines en Gereedschappen

Klijn Machines en Gereedschappen levert gereedschappen en algemene onderhoudsproducten aan een select aantal grotere klanten. Opgericht in 1953 en momenteel geleid door de tweede generatie, begon Hans Klijn in 1980 bij het bedrijf en werd eigenaar in 2005. De klanten van Klijn Machines en Gereedschappen worden na de overdracht bediend vanuit de Rubix-vestiging in Gouda.

Over Rubix

Rubix is Europa’s grootste leverancier van producten en diensten op het gebied van industrieel onderhoud, reparatie en herstel. Haar ambitie is om de industriële producten en oplossingen voor haar klanten in heel Europa te leveren. Rubix heeft een toonaangevend assortiment met verschillende merken en een uitgebreid klantenbestand van ruim 220.000 klanten uit diverse sectoren. Door de overname kan Rubix de klanten van Klijn bedienen met haar brede TGM-aanbod (gereedschappen en algemene onderhoudsproducten) en tegelijkertijd haar bredere aanbod van producten en diensten in andere categorieën introduceren.

Groenewegen & Lukaart Corporate Finance
  • Escudostraat 37

    2991 XV Barendrecht

  • + toon alle adressen

  • Schermerhornstraat 2

    4463 XD Goes

  • Rat Verleghstraat 3

    4815 NZ Breda