HELDER Groep

Partner van ondernemend Nederland

Over HELDER Groep
HELDER Groep heeft jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk bedrijfsfinancieringen. Wij begeleiden ondernemers tijdens hun volledige financieringstraject, dus van het verzoek tot aan het vergelijken van de offertes. Onze focus ligt op financieringsverzoeken van € 500.000,- tot €50.000.000,-. Door onze data- en financiële kennis en ruime bankervaringen weten wij voor iedere ondernemer een passende financiering te realiseren. Daarnaast zorgen wij dat de klant in de lead is tijdens de financieringsaanvraag en dus niet de financier. Hierdoor staat de klant sterker in zijn onderhandelingspositie jegens de financiers. 

Naast onze kennis m.b.t. financieringsvraagstukken beschikken wij ook over hoogwaardige waarderingsvaardigheden, om zo tevens overname trajecten efficiënt te combineren met maatwerk overnamefinancieringen als onderdeel. 

Onze werkwijze
Als HELDER Groep onderscheiden wij ons middels onze vaste en bewezen werkwijze. Met deze werkwijze begeleiden wij een grote groep ondernemers, welke actief zijn in diverse sectoren verspreid over Nederland. Mocht je benieuwd zijn naar wat wij voor jou en jouw onderneming kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Contactpersonen

HELDER Groep
  • Spoorlaan 350

    5038 CC Tilburg