Succesvolle bedrijfsovername Catering Content onder begeleiding van HKB

Beschrijving

Met trots kondigen we de overname van het bedrijf Catering Content aan, waarbij Peter Daas als verkopende partij is begeleidt door HKB. Na 23 jaar toegewijd ondernemerschap heeft Peter Daas op 1 januari 2024 besloten een stap terug te doen en het stokje over te dragen aan de nieuwe eigenaar Coen van Niersen.

In de afgelopen decennia heeft Catering Content zich gevestigd als een veelzijdig bedrijf met diverse activiteiten. Velen zullen Catering Content kennen van hun samenwerking met Stichting Maaltijdservice De Kempen, waarmee dagelijks gemiddeld 500 senioren van maaltijden worden voorzien. Daarnaast is Catering Content een veel gevraagd cateraar voor regionale bedrijfs- en particuliere catering en is het actief in de productie van hoogwaardige kant-en-klaar maaltijden en gerechten voor professioneel gebruik.

Het doel van nieuwe eigenaar Coen van Niersen  is om de bestaande activiteiten te verbeteren en nieuwe kansen te benutten om de positie van Catering Content in de markt verder te versterken. Als voormalig General Manager van luxe hotels en Chief Operating Officer van een toonaangevende horecagroep brengt hij een duidelijke visie op de toekomst van Catering Content met zich mee. Onder zijn leiding streeft hij ernaar om lekker en gezond eten voor iedereen toegankelijk te maken, met een passie voor ambachtelijk koken en het gebruik van seizoensproducten.

Peter neemt met mooie woorden afscheid als eigenaar van Catering Content: “Met veel passie en plezier heb ik 23 jaar lang het bedrijf geleid en ben trots op waar Catering Content nu staat. Ik ben ervan overtuigd dat onder leiding van Coen het bedrijf een volgende stap zal zetten en een toonaangevende speler zal blijven in de cateringwereld. Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen in mij en het geweldige team.”

Het team van Catering Content kijkt vol vertrouwen naar de toekomst onder leiding van Coen van Niersen en is vastbesloten om haar reputatie als toonaangevend cateringbedrijf in de regio verder te versterken.

De overname van Catering Content is tot stand gekomen met het deskundige advies en begeleiding van HKB Advies uit Veldhoven, Huijbrechts Notarissen & Adviseurs uit ‘s-Hertogenbosch, en True North Search, gelinkt aan de Haalo Business Universiteit Helsinki.