Hoek en Blok - Demi Containers

Beschrijving

De cirkel is rond
Frans van Zomeren onderkende al snel de specifieke behoeften van eigenaren en gebruikers van tankcontainers. “Het is heel specialistisch werk; volstrekt iets anders dan de reparatie van gewone containers. Er zitten bij ons Helium tankcontainers tussen die een miljoen euro per stuk kosten. Per opdracht heb je het toch al gauw over gemiddeld 5.000 euro per container. We doen er zo’n 3.000 per jaar en bij allemaal is veiligheid topprioriteit. Dan is goed onderhoud een vereiste.”

Once in a lifetime
Eigenlijk wilde Van Zomeren het bedrijf overdragen aan z’n zoons, Dennis en Michel, naar wie het bedrijf ook vernoemd is: DEMI. Maar een bod van de Franse ERMEWA Group gooide roet in het eten; of liever gezegd, bracht een ‘once in a lifetime opportunity’. “Ze zochten een hub waar ze een hoge kwaliteit aan onderhoud aan hun tankcontainers kunnen garanderen. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Het bod was te mooi om te laten lopen.”

Nederlands-Frans-Engels
En dus werd Hoek en Blok ingeschakeld. “Jan de Blok is al bijna vanaf de oprichting voor ons aan de slag. Die weet van de hoed en de rand.” Jan schakelde een team in om de fiscale en met name de juridische zaken te begeleiden. Van Zomeren: “Je hebt het dan toch over Nederlands recht, een Franse koper en alles gaat in het Engels. Best pittig, maar ik ben zeer tevreden met de aandacht, steun en het advies van Jan en zijn team. En dat ook nog in Corona-tijd. Erg goed gedaan!”

Hoek en Blok
  • Tuindersweg 22

    2991 LR Barendrecht

  • + toon alle adressen

  • Stationspark 625

    3364DA Sliedrecht