Personeelsparticipatie MFS Holding B.V.

Beschrijving

Door medewerkers te laten participeren in MFS Holding B.V. verwerven zij hiermee een aandeel in de werkmaatschappijen MFS Constructie B.V., Machinefabriek L. Straatman B.V. en FactoryLab B.V.

Hoek en Blok heeft MFS Holding B.V. begeleid met de waardebepaling van de aandelen en de juridische documentatie.

MFS Constructie B.V.

MFS Constructie B.V. is een metaalbewerkingsbedrijf die van detailengineering tot hoogwaardig laswerk en poedercoaten in iedere gewenste kleur, de klant zo goed mogelijk probeert te bedienen.

Machinefabriek L. Straatman B.V.

Machinefabriek L. Straatman B.V. bestaat al meer dan 120 jaar en begon in 1902 met het repareren van schepen en het bouwen van ketels. Tegenwoordig levert het bedrijf wereldwijd kant-en-klare oplossingen in de baggerindustrie en andere maritiem gerelateerde installaties. Zo is de machinefabriek van het ontwerpen en vervaardigen bij de wensen van de klant.

FactoryLab B.V.

FactoryLab B.V. gebruikt de nieuwste technologieën zoals LoRa en 4G om apparaten te verbinden met de servers in de cloud. Deze data die via loggers verzamelt wordt is vervolgens inzichtelijk via een online platform. Daarnaast is de onderneming gespecialiseerd in andere toepassingen met sensoren.

Hoek en Blok
  • Tuindersweg 22

    2991 LR Barendrecht

  • + toon alle adressen

  • Stationspark 625

    3364DA Sliedrecht