Shock Media trekt Strikwerda Investments aan voor verdere groei

Shock Media trekt Strikwerda Investments aan voor verdere groei

Beschrijving

Shock Media, een toonaangevend Nederlands managed hostingbedrijf, trekt Strikwerda Investments aan om de volgende groeifase vorm te geven. Hogenhouck m&a begeleidde aandeelhouder Alain Götz van Shock Media bij deze transactie.

Shock Media uit Almelo is een gerenommeerde managed hosting specialist voor bedrijfskritische websites, webshops en (web)applicaties. Het bedrijf werd in 1999 door Alain Götz opgericht en was vanaf 2013 onafgebroken winnaar van de FD Gazellen Award van het Financieele Dagblad voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Met de investering van Strikwerda Investments wil Shock Media verder opschalen en nieuw talent aantrekken. Naast overnames in binnen- en buitenland worden we dan een nog aantrekkelijkere werkgever voor bijvoorbeeld schaars Linux talent.”

Hogenhouck legde de relatie met Strikwerda en begeleidde het hele traject om tot deze transactie te komen. Het transactieteam bestond uit Rik Stikkelbroeck, Hein Stoops en Daan Zonneveld.

Rik Stikkelbroeck, partner Hogenhouck m&a: 'De ambities om ShockMedia naar het allerhoogste niveau te brengen waren al vanaf de eerste kennismaking in 2017 duidelijk aanwezig. De uitdagingen in het ondernemerschap en persoonlijke drijfveren kwamen ook regelmatig aan de orde. De groei van ShockMedia en de wensen, behoeften en ambities van ondernemer Alain leiden nu tot deze volgende stap in zijn ondernemerscarrière.'

Hein Stoops, partner Hogenhouck m&a, over deze transactie: 'Bij het aangaan van een relatie op de lange termijn, mag je best goed stilstaan bij de beginfase, de keuzes en ambities. Dit leidt nu tot een match waar beide partijen écht energie van krijgen.'

Hogenhouck m&a
  • Het Lange Voorhout 1

    2514 EA Den Haag