Indus heeft CQB Beveiliging bijgestaan bij de verkoop aan G4S

Indus heeft CQB Beveiliging bijgestaan bij de verkoop aan G4S

Beschrijving

G4S Nederland, onderdeel van beveiligingsgigant Allied Universal, heeft CQB Beveiliging overgenomen voor een niet openbaar gemaakt bedrag. Met deze overname wordt de positie van het in Amsterdam gevestigde bedrijf versterkt.

De overname van CQB Beveiliging versterkt de positie van G4S in Eindhoven, doordat zij het leveren van patrouille- en responsdiensten aan klanten zal overnemen. 

G4S Nederland Managing Director Vinz van Es: 'We zijn trots dat CQB nu onderdeel is geworden van G4S. Met zijn focus op regionaal ondernemerschap is het bedrijf een uitstekende aanvulling op onze diensten. Dit is een strategische overname van een succesvol bedrijf dat onze positie in deze regio uitbreid.'

De heren Van de Lisdonk en Mathijssen, directeuren CQB Beveiliging: 'Sinds 1998 bieden we onze uitstekende service en beveiligingsdiensten in de regio Eindhoven én de Kempen aan onze klanten. In G4S herkennen we een bedrijf dat deze persoonlijke, lokale aanpak kan voortzetten. Het brede scala aan diensten, de kennis en expertise van het bedrijf zijn perfect in lijn met onze diensten.'

Verkoop CQB Beveiliging – specialisatie loont

CQB Beveiliging is een regionale speler op het gebied van beveiligingsdiensten. In de regio Eindhoven verzorgt zij sinds 1998 mobiele surveillance, alarmopvolging, visitatie, portier- en receptiediensten en sleutelbeheer voor haar klanten in deze regio. CQB heeft 40 medewerkers. Voor de koper, G4S te Amsterdam, is het de eerste transactie in Nederland sinds de overname door Allied Universal Topco LLC in april 2021. Met zijn focus op regionaal ondernemerschap is CQB een uitstekende aanvulling op de diensten van G4S dat door deze strategische overname hun positie in de regio Eindhoven uitbreid. Namens de eigenaren van CQB heeft Indus Overname het gehele proces van verkoop begeleid, van informatiememorandum en waardering tot aan de afronding van de koopovereenkomst. Door hun specialisatie en regionale binding was CQB een interessante partij voor kandidaat kopers.

Over Indus Overname

Indus Overname heeft 7 overnameadviseurs met een sterke branche specialisatie. Doordat we in die branche alle marktontwikkelingen op de voet volgen, en doordat we alle relevante marktpartijen persoonlijk kennen, kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Indus Overname werkt bewust zonder ondersteunend personeel zodat we de ondernemers die onze hulp vragen de meest persoonlijke aandacht kunnen geven, 24/7 indien nodig. Hans Duijst, gespecialiseerd in de wereld van beveiliging, heeft namens Indus Overname de verkoop begeleid. Hij heeft diverse transacties in deze branche achter zijn naam staan.

Indus
  • Rotterdam

  • + toon alle adressen

  • Arnhem

  • Breda

  • Maastricht

  • Amersfoort

  • Leeuwarden

  • Almelo

  • Tilburg

  • Utrecht