Bijwaard Transport en Bijwaard Op- en Overslag verkocht aan De Wit Transport

Bijwaard Transport en Bijwaard Op- en Overslag verkocht aan De Wit Transport

Beschrijving

JAN© begeleidt Bijwaard Transport en Bijwaard Op- en Overslag bij de verkoop aan De Wit Transport. Zowel Bijwaard Transport als De Wit zijn werkzaam in de transportmarkt. Door deze overname breidt De Wit haar activiteiten uit en versterkt het haar positie in de transportmarkt.

Aad Zuiderduin: “Deze transactie was een lastige beslissing, maar uiteindelijk een logische stap naar de toekomst als je kijkt naar de snel veranderende situatie en verschuivingen binnen de transportmarkt en de grootte van Bijwaard Transport. Na een uitgebreide selectie hebben we heel bewust voor De Wit gekozen mede door het prettige contact en de menselijke benadering van de overname.”

Cees de Wit: “Bijwaard is een mooie aanwinst voor ons. Hiermee breiden we onze activiteiten in de transportmarkt verder uit en we voorzien tevens een verdere groei in de toekomst. Ook kunnen we vanaf nu onze klanten een nog betere mogelijkheid bieden voor de op- en of overslag van hun goederen in de bollenstreek.”

JAN© heeft hierin opgetreden als corporate finance- en juridisch adviseur namens de verkoper. Het JAN© deal team bestond uit: Jim Egbers (JAN© Corporate Finance), Jolanda van der Maden AA (JAN© Accountants) en Jaap de Bruijn (JAN© Juristen).

JAN© Fusies & Overnames
 • Nesland 3m

  1382 MZ Weesp

 • + toon alle adressen

 • Waterlandlaan 96

  1441 MR Purmerend

 • Voorschoterweg 23G

  2235 SE Valkenburg

 • Beechavenue 14

  1119 PT Schiphol-Rijk