JAN© Fusies & Overnames adviseerde Inntel Hotels bij verkoop

JAN© Fusies & Overnames adviseerde Inntel Hotels bij verkoop

Beschrijving

Inntel Hotels heeft Inntel Hotels Rotterdam Centre en MAINPORT by Inntel Hotels te Rotterdam verkocht aan investeerder Annexum. De twee hotels onder één dak hebben samen 480 kamers. Zij behoren daarmee in omvang tot de top 10 hotels van de Benelux en zijn het grootste hotel van Rotterdam.

Koper Annexum neemt de hotelorganisatie inclusief het vastgoed en alle roerende zaken over. Ook de huidige 200 personeelsleden komen onder verantwoordelijkheid van Annexum. Tot en met 31 oktober 2023 blijven de hotels operationeel onder de naam van Inntel Hotels. De hotels worden na een overgangsperiode van 2 maanden operationeel toegevoegd aan het portfolio van Cycas Hospitality.

JAN© Accountants en Adviseurs B.V. (JAN© Fusies & Overnames) heeft Inntel Hotels begeleid en geadviseerd bij de verkoop. Het dealteam van JAN© Fusies & Overnames bestond uit Jaap de Bruijn en Fleur van Tol (JAN© Juristen), Camiel Lokkerbol (JAN© Fiscalisten) en Mark Hilarius (JAN© Pensioenadviseurs).

Quote door adviseur

Karin Geurts, Algemeen Directeur Inntel Hotels: "De hotels hebben een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van onze hotelgroep. We zijn dankbaar voor de inzet van alle collega’s. Zij hebben enorm bijgedragen aan het succes. De beslissing om de hotels te verkopen was geen gemakkelijke, maar we zijn ervan overtuigd dat verkoop in het belang van zowel de hotelgroep als de nieuwe eigenaar is."

JAN© Fusies & Overnames
 • Nesland 3m

  1382 MZ Weesp

 • + toon alle adressen

 • Waterlandlaan 96

  1441 MR Purmerend

 • Voorschoterweg 23G

  2235 SE Valkenburg

 • Beechavenue 14

  1119 PT Schiphol-Rijk