JAN© helpt Du Maine bij de overname door Antea

JAN© helpt Du Maine bij de overname door Antea

Beschrijving

JAN© adviseert Du Maine en management team inzake de investering en participatie door investeringsmaatschappij Antea in het letselschadebureau Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht B.V. (JBL&G) en Medisch Advies Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht B.V. (MAB). 

De onderneming staat letselschadeslachtoffers bij met juridisch advies op het gebied van letselschade en gezondheidsrecht. Zij heeft 50 werknemers in dienst en heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Deventer, Groningen en Den Haag. Zij is de nummer 2 in deze markt. Voor de onderneming wordt de komende jaren een verdere groei verwacht, zowel door de opening van nieuwe vestigingen als door de toevoeging van mogelijk nieuwe rechtsgebieden. 

“Deze transactie is een logische stap in de ontwikkeling van JBL&G en MAB. Na een uitgebreide selectie hebben we heel bewust voor Antea gekozen” aldus eigenaresse Steffy Roos du Maine. Roelant Scheepens, partner bij Antea: “JBL&G en MAB is een mooie aanwinst voor de Antea-portefeuille.” 

JAN© heeft bij de overname opgetreden als corporate finance-, fiscaal- en juridisch adviseur. Het JAN© deal team bestond uit: Geert Hoedjes (JAN© Corporate Finance), Hans Lukassen en Miriam Klok (JAN© Accountants), Camiel Lokkerbol (JAN© Fiscalisten), Jaap de Bruijn en Elizabeth Ilik (JAN© Juristen). 

JAN© Fusies & Overnames
 • Nesland 3m

  1382 MZ Weesp

 • + toon alle adressen

 • Waterlandlaan 96

  1441 MR Purmerend

 • Voorschoterweg 23G

  2235 SE Valkenburg

 • Beechavenue 14

  1119 PT Schiphol-Rijk