Kreston Lentink Corporate Finance

Een goed team professionals


Over ons

Kreston Lentink Corporate Finance is gespecialiseerd in Aan- en Verkoopbegeleiding, Corporate Recovery, Waardebepaling en Due Diligence vraagstukken. 

Kreston Lentink is opgeleid en getraind om ondernemers te begeleiden bij overname vraagstukken en, veelal daarmee verbonden, waarderingsvraagstukken en due diligence werkzaamheden.

Ook (her)financieringsvraagstukken en omvangrijke business planning trajecten worden door ons op deskundige wijze begeleid waarbij onze relaties met de bankiers, notarissen en advocaten veelal leiden tot efficiënte trajecten van onderhandeling en afhandeling.

Ook op het gebied van de recovery trajecten en verkoop gereed maken, waaronder vendor due diligence  onderzoeken zijn wij uitstekend geëquipeerd om ondernemingen bij te staan. Kennis van de mens achter de ondernemer is daarbij, in onze cliëntenbenadering, van wezenlijk belang. 

Lentink staat voor een professionele organisatie actief op het gebied van corporate finance, accountancy en fiscaliteit.

Wij beogen met onze professionals onze cliënten te ontzorgen bij ondernemingsvraagstukken die onze vakgebieden betreffen. Onze cliënten kunnen er vanuit gaan dat wij ons vak verstaan en dat onze dienstverlening van hoogwaardig niveau is.

Wij geloven dat onze cliënten het meest gediend zijn met vaktechnisch scherpe professionals die in staat zijn om - op een heldere wijze - te adviseren wat het beste is voor de cliënt. Onze mensen werken zo. Ons team is er op gebrand deskundig te opereren en actueel te zijn in kennis.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1958

Aantal adviseurs:

4

Dienstverlening:

Corporate Recovery, (Her) financiering, Aan- en verkoopbegeleiding, Waardebepaling, Due diligence onderzoeken en Recovery

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Kreston Lentink Corporate Finance

location-icon Huizermaatweg 460
1276 LM Huizen
company-image

Referenties

ExportPartner

Aankoop

01-09-2019

Zakelijke dienstverlening

Filoform

Verkoop

01-05-2019

Industrie & productie

Floriade Almere B.V. / Intratuin Almere B.V.

Verkoop

01-04-2019

Detailhandel

Aangesloten bij Brookz sinds 25 maart 2020

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Huizermaatweg 460

1276 LM Huizen