Kreston Lentink Corporate Finance

Een goed team professionals

Kreston Lentink Corporate Finance

Over Kreston Lentink Corporate Finance
Kreston Lentink Corporate Finance is gespecialiseerd in aan- en verkoopbegeleiding, corporate recovery, waardebepaling en due diligence vraagstukken. Kreston Lentink is opgeleid en getraind om ondernemers te begeleiden bij overname vraagstukken en, veelal daarmee verbonden, waarderingsvraagstukken en due diligence werkzaamheden. Lentink staat voor een professionele organisatie actief op het gebied van corporate finance, accountancy en fiscaliteit.

Expertise
Ook (her)financieringsvraagstukken en omvangrijke business planning trajecten worden door ons op deskundige wijze begeleid waarbij onze relaties met de bankiers, notarissen en advocaten veelal leiden tot efficiënte trajecten van onderhandeling en afhandeling. Ook op het gebied van de recovery trajecten en verkoop gereed maken, waaronder vendor due diligence, onderzoeken zijn wij uitstekend geëquipeerd om ondernemingen bij te staan. Kennis van de mens achter de ondernemer is daarbij, in onze cliëntenbenadering, van wezenlijk belang. 

Vaktechnische professionals
Wij beogen met onze professionals onze cliënten te ontzorgen bij ondernemingsvraagstukken die onze vakgebieden betreffen. Onze cliënten kunnen er vanuit gaan dat wij ons vak verstaan en dat onze dienstverlening van hoogwaardig niveau is. Wij geloven dat onze cliënten het meest gediend zijn met vaktechnisch scherpe professionals die in staat zijn om - op een heldere wijze - te adviseren wat het beste is voor de cliënt. Onze mensen werken zo. Ons team is er op gebrand deskundig te opereren en actueel te zijn in kennis.

Contactpersonen

Kreston Lentink Corporate Finance
  • Huizermaatweg 460

    1276 LM Huizen