Strategische samenwerking tussen de Versluys Groep en Pro-verkeer

Beschrijving

LGGA begeleidt en adviseert de Versluys Groep bij de samenwerking met Pro-Verkeer.

De Versluys Groep is een toonaangevend en innovatief wegenbouw- en verkeerstechniek bedrijf. Binnen de Versluys Groep is de beschikking over alle voor goede en veilige wegen noodzakelijke disciplines.

 Middels een deelneming in Pro-Verkeer B.V. door dochtervennootschap Versluys Verkeerstechniek B.V. wordt een extra stap gezet in het zo veilig mogelijk uitvoeren van de werkzaamheden voor aanleg of onderhoud van de Nederlandse wegen. De verkeersregelaars van Pro-Verkeer zijn van hoge kwaliteit en professioneel opgeleid tot Landelijk Bevoegd Verkeersregelaar.

De M&A-specialisten van La Gro Geelkerken Advocaten hebben de Versluys Groep begeleid bij en geadviseerd over de totstandkoming van de deelneming in Pro-Verkeer en de vormgeving van de samenwerking gericht op de toekomst. Het dealteam van LGGA bestond uit Rob de Bruin, Mathijs Arts en Patrycja Chelmiak en er werd samengewerkt met financieel adviseurs van Facet Accountants en Adviseurs.

Jan de Boer, directeur Versluys Groep: de activiteiten van Pro-Verkeer zijn een waardevolle aanvulling op het portfolio van de Versluys Groep, en Versluys kan anderzijds een positieve bijdrage leveren aan de verdere groei van Pro-Verkeer. Met ondersteuning van La Gro Geelkerken hebben we een evenwichtige deal kunnen sluiten waarbij de belangen van beide aandeelhouders op open en eerlijke wijze zijn meegewogen.

La Gro
  • Prinses Margrietplantsoen 56

    2595 BR Den Haag