MA law

Praktisch en concreet juridisch advies bij overname en verkoop

Over ons

MA law is een Nederlands M&A/corporate advocatenkantoor voor ondernemers, investeerders en familiebedrijven in het MKB. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring en specialistische kennis in om samen met onze cliënten te komen tot succesvolle M&A-transacties en oplossingen voor complexe ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Wij geven praktisch en concreet advies. Daarbij hechten we aan snelheid, transparantie en een heldere communicatie.

Onze expertise
Wij richten ons op de ondernemingsrechtelijke praktijk en M&A in het bijzonder. Vooral op mid-market transacties, in nationaal en internationaal verband, voor verkoper, kopers of management. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • fusies & overnames (zoals MBI/MBO)
  • investeringen en financieringsrondes
  • samenwerkingsverbanden (zoals participatie-, joint venture en aandeelhoudersovereenkomsten)


Daarnaast zijn wij graag uw sparringpartner voor vraagstukken die in uw onderneming kunnen spelen, zoals op het gebied van corporate governance, vennootschappelijke (groeps)structuur, commerciële contracten en (post-closing)geschillen.

Omdat we zowel verkopers, kopers als management van dienst zijn, weten we wat we moeten zeggen of doen in een bepaalde situatie. Of het nu een aandelentransactie is, verkoop van activa en/of passiva, wij hebben de juridische ervaring en kennis om u daar te krijgen, wij kennen de marktpraktijken.

Contact met de adviseur

MA law zet graag haar jarenlange ervaring en specialistische kennis in voor complexe ondernemingsrechtelijke vraagstukken.
MA law
Rembrandtkade 36
3583 TN Utrecht
Contactgegevens:
E-mail ons Bezoek website
Aangesloten bij Brookz sinds:
05 april 2019
Social media
linkedin

Referenties:

Verkoop 01-04-2019
reference-logo
Groothandel
Aankoop 01-01-2019
reference-logo
Agri & food
Fusie 01-10-2018
reference-logo
Industrie & productie

Adressen:

Bezoek- en postadres

Rembrandtkade 36

3583 TN Utrecht

Contactgegevens