MA law

Praktisch en concreet juridisch advies bij overname en verkoop


Over ons

MA law is een Nederlands M&A/corporate advocatenkantoor voor ondernemers, investeerders en familiebedrijven in het MKB. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring en specialistische kennis in om samen met onze cliënten te komen tot succesvolle M&A-transacties en oplossingen voor complexe ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Wij geven praktisch en concreet advies. Daarbij hechten we aan snelheid, transparantie en een heldere communicatie.

Onze expertise
Wij richten ons op de ondernemingsrechtelijke praktijk en M&A in het bijzonder. Vooral op mid-market transacties, in nationaal en internationaal verband, voor verkoper, kopers of management. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • fusies & overnames (zoals MBI/MBO)
  • investeringen en financieringsrondes
  • samenwerkingsverbanden (zoals participatie-, joint venture en aandeelhoudersovereenkomsten)


Daarnaast zijn wij graag uw sparringpartner voor vraagstukken die in uw onderneming kunnen spelen, zoals op het gebied van corporate governance, vennootschappelijke (groeps)structuur, commerciële contracten en (post-closing)geschillen.

Omdat we zowel verkopers, kopers als management van dienst zijn, weten we wat we moeten zeggen of doen in een bepaalde situatie. Of het nu een aandelentransactie is, verkoop van activa en/of passiva, wij hebben de juridische ervaring en kennis om u daar te krijgen, wij kennen de marktpraktijken.

+Lees meer -Lees minder

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

MA law

location-icon Rembrandtkade 36
3583 TN Utrecht

Referenties

Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB)

Verkoop

01-04-2019

Groothandel

Eureco-Pharma/Top Pharma

Aankoop

01-01-2019

Agri & food

BVB Substrates

Fusie

01-10-2018

Industrie & productie

Aangesloten bij Brookz sinds 05 april 2019

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Rembrandtkade 36

3583 TN Utrecht

Contactgegevens