MA law

Praktisch en concreet juridisch advies bij overname en verkoop

Over MA Law
MA Law is een Nederlands M&A/corporate advocatenkantoor voor ondernemers, investeerders en familiebedrijven in het MKB. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring en specialistische kennis in om samen met onze cliënten te komen tot succesvolle M&A-transacties en oplossingen voor complexe ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Wij geven praktisch en concreet advies. Daarbij hechten we aan snelheid, transparantie en een heldere communicatie.

Onze expertise
Wij richten ons op de ondernemingsrechtelijke praktijk en M&A in het bijzonder. Vooral op mid-market transacties, in nationaal en internationaal verband, voor verkoper, kopers of management. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • fusies & overnames (zoals MBI/MBO)
  • investeringen en financieringsrondes
  • samenwerkingsverbanden (zoals participatie-, joint venture en aandeelhoudersovereenkomsten)

Gericht advies
Daarnaast zijn wij graag uw sparringpartner voor vraagstukken die in uw onderneming kunnen spelen, zoals op het gebied van corporate governance, vennootschappelijke (groeps)structuur, commerciële contracten en (post-closing)geschillen.

Gespecialiseerd
Omdat we zowel verkopers, kopers als management van dienst zijn, weten we wat we moeten zeggen of doen in een bepaalde situatie. Of het nu een aandelentransactie is, verkoop van activa en/of passiva, wij hebben de juridische ervaring en kennis om u daar te krijgen, wij kennen de marktpraktijken.

Dealpublicaties

Contactpersonen