Marktlink - Isolatiespecialist.nl

Marktlink - Isolatiespecialist.nl

Beschrijving

Isolatiespecialist.nl is een familiebedrijf van Marc en Margreet Anker. Dit bedrijf is in 16 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven in haar branche met een omzet van ruim 11 miljoen euro en 65 medewerkers. Het bedrijf heeft een ruim klantenbestand in de woningmarkt. 

Piet Schoen, de bekende investeerder uit Rotterdam, investeert met zijn participatiemaatschappij Shoe Investments in Isolatiespecialist.nl. Door een betere marketing te voeren denkt Schoen dat het mogelijk moet zijn om binnen 5 jaar de omzet te verdubbelen. 

2020 was goed jaar

Margreet Anker zegt over de deal: “We hadden een goede match met Pieter, dus we waren er snel uit” “Wij zijn de vakidioten met de technische kennis, Pieter is de ervaren marketeer en financier die ons gaat helpen groeien.” 2020 was voor e-commercebedrijven een goed jaar, bovendien liet Nederland massaal hun woningen verbouwen. Isolatie zorgt ervoor dat woningeigenaren geld kunnen besparen en is en blijft daardoor een hot topic. 

 

Rol Marktlink

Jelle Rutgers, overnameadviseur van Marktlink: “De Isolatiespecalist.nl is van de grond af opgebouwd door Marc en Margreet. Met de aankoop van de eerste isolatiemachine was de eerste stap gezet en 16 jaar later staat er een prachtig bedrijf, gevestigd in onder andere Moerkapelle. Voor de volgende fase zochten de ondernemers van isolatiespecialist.nl een investeerder om versneld te kunnen groeien. Pieter Schoen was hiervoor de meest geschikte kandidaat". 

Investeerder Pieter Schoen ziet veel potentie in het bedrijf dat al meerdere verstigingen heeft in Nederland. Een marktuitbreiding naar België wordt gezien als de volgende stap. Daarnaast wordt gekeken naar de mogelijkheden om met subsidie in de isolatiemarkt te gaan werken en daar gebruik van te maken namens klanten. 

Quote door adviseur

Wij zijn de vakidioten met de technische kennis, Pieter is de ervaren marketeer en financier die ons gaat helpen groeien.

Marktlink
 • Zernikelaan 22

  9351 VA Leek

 • + toon alle adressen

 • De Boelelaan 28

  1083 HJ Amsterdam

 • Kampenringweg 45

  2803 PE Gouda

 • Europalaan 8-12

  5232 BC Den Bosch

 • Wismarstraat 1

  7418 BN Deventer