MB Bedrijfsmakelaars

Fusie & Overname specialist voor het MKB

Hoe geef jij vorm aan jouw ambities en kwaliteiten voor je onderneming? Wil je een bedrijf kopen, verkopen of jezelf inkopen in het bedrijf waar je voor werkt? Dan is een gedreven adviseur die jou in dit complexe, maar ook emotionele proces objectief bijstaat een absolute must! MB Bedrijfsmakelaars staat voor expertise, vakmanschap en onafhankelijk advies. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemers en weten hoe ze jou het beste van dienst kunnen zijn. Heldere afspraken, snel resultaat.

MB Bedrijfsmakelaars ondersteunt elke (MKB-) ondernemer in alle belangrijke fasen van het ondernemerschap en de onderneming. Samen met jou bepalen wij het succes in de diverse fases van jouw ondernemerschap en jouw bedrijf. Wij staan jou bij op strategisch, financieel, juridisch en fiscaal gebied en assisteren je bij de aankoop én verkoop van jouw bedrijf.

MB Bedrijfsmakelaars beschikt over een netwerk van experts om zodoende een maximale bijdrage te leveren in zijn adviezen. Wil je meer weten over het optimaliseren van jouw bedrijf, je winstgevendheid vergroten of je bedrijf verbouwen of verkopen? MB Bedrijfsmakelaars geeft je graag advies, denkt mee en vindt de beste oplossingen.

Volg MB Financieren ook op YoutubeLinkedInFacebook en Instagram.

Dealpublicaties

Contactpersonen

MB Bedrijfsmakelaars
  • Joan Muyskenweg 22-2.10

    1096 CJ Amsterdam

  • + toon alle adressen

  • Schoolstraat 9

    1462 JC Middenbeemster