MBA Finance

Specialist bij bedrijfsovernames in de financiële dienstverlening!

MBA finance is uw specialist in Management, Business & Acquisitions voor het intermediair in de financiële dienstverlening (finance). Wij zijn uw strategische partner voor belangrijke momenten in de levenscyclus van uw onderneming of u als ondernemer. Met onze dienstverlening staan wij u bij met aankopen van een onderneming of assurantie-/cliëntenportefeuille of juist met verkopen van uw onderneming of portefeuille, ongeacht de omvang van uw portefeuille of het type intermediairkantoor. Kortom specialist in bedrijfsovernames. Ook zijn wij beschikbaar als adviseur, interim-manager of gewoon als uw periode sparringpartner of coach. Wij zijn experts in ons vakgebied en zijn sterk gericht op succesvol ondernemen en succesvol verkopen. MBA finance bestaat uit diverse specialisten met elk hun eigen kwaliteiten in de vakgebieden Bedrijfskunde, Corporate Finance, Financieren, Marketing & Sales, Coaching & Leiderschap en Recht. Deze krachten hebben wij gebundeld voor optimaal resultaat.

MBA finance staat u bij met strategische keuzes om succesvol te ondernemen, wat uw strategie ook is. Wij zetten onze kennis en ervaring in om écht tot het beste advies en de prettigste begeleiding te komen. En bij een verkoop koppelen wij de juiste koper aan de verkoper binnen een relatief korte termijn. Wij zijn betrokken, deskundig en houden van een persoonlijke benadering met oog voor u, uw onderneming en uw personeel. Eerlijk, transparant en duidelijk, met als doel tevreden ondernemers is voor ons heel gewoon.

Wij begeleiden uw aankoop naar een succes!

Groeiambities, uitbreiding van uw cliëntenportefeuille of het versterken van uw marktpositie; er zijn tal van redenen om een bedrijf over te nemen. Echter een overname van een bedrijf of portefeuille is voor veel ondernemers een uitdagende situatie. Een veelvoorkomend probleem is gebrek aan ervaring en expertise. Dit kan leiden tot een verkeerde inschatting van synergievoordelen, onduidelijke voorwaarden en contracten, en uiteindelijk een te hoge koopprijs. Daarnaast wordt het betrekken van de medewerkers ook vaak vergeten en over het regelen van een passende financiering wordt vaak te licht gedacht.

Bij MBA finance begrijpen we de impact van uw overname. Daarom begeleiden wij u volledig bij dit proces, zodat uw overname ook werkelijk een succes gaat worden.

Wij zijn specialist in verkoopbemiddeling.

Het verkopen van uw onderneming betekent vaak het verkopen van uw “levenswerk”. Veelal doet u dit ook maar éénmaal in uw carrière. In korte tijd dient u veel uit te zoeken en keuzes te maken. Dit kan leiden tot verkeerde beslissingen, geen compleet beeld van uw cliëntenportefeuille of onrust in uw organisatie en bij uw cliënten. Daarnaast kan een slechte voorbereiding leiden tot het mislopen van die geweldige deal of een te lage verkoopprijs.

MBA finance begrijpt de complexiteit en vertrouwelijkheid van het verkopen van uw onderneming of portefeuille. Daarom staan wij klaar om u te ondersteunen met deze ingrijpende keuze, zodat uw verkoop ook zeker een succes gaat worden.

Kennismaken?

Bij MBA finance nemen we graag de tijd voor een uitgebreide kennismaking en om samen uw mogelijkheden te bespreken. Geheel vrijblijvend en vertrouwelijk.

Contactpersoon

MBA Finance
  • Hurksestraat 60

    5652 AL Eindhoven