Corporate Finance International (CFI)

Doelgericht en persoonlijke aandacht

Dankzij een zeer open economie en als vijfde grootste exporteur ter wereld zijn grensoverschrijdende investeringen en grensoverschrijdende fusies en overnames goed verankerd in het DNA van de Nederlandse economie. Ons CFI-team in Nederland is trots op het opbouwen van langetermijnrelaties in geselecteerde belangrijke verticale markten en richt zich door de hele cyclus heen op de sectoren HR-diensten, Software & IT-diensten, niche-industrie en machinebouw. Ons senior team van ervaren M&A professionals begeleidt klanten bij hun M&A processen en voegt waarde en advies toe.

CFI Nederland blinkt uit in M&A sellside, buyside en debt advisory dankzij haar toegewijde focus. Door een constante stroom van transacties in onze sectoren koesteren wij een ethos van frequente strategische dialogen met relevante kopers en de private equity gemeenschap. Dit geeft ons een ongeëvenaarde kennis in het opstellen van het 'juiste' aandelenverhaal voor strategische kopers en private equity bieders, en het verdedigen daarvan. Daarnaast maken ons uitgebreide netwerk en onze contacten in het hele ecosysteem ons tot een partner van onschatbare waarde voor (grensoverschrijdende) overnames aan de koopzijde. Wij zijn in staat om de ideale kandidaten voor onze cliënt te selecteren en ons lokale netwerk in onze belangrijkste verticale markten in het voordeel van onze cliënt te gebruiken.

We combineren onze passie voor transacties met een sterk financieel inzicht, dat we laten zien wanneer we onze cliënten begeleiden met onafhankelijk advies over het aantrekken van vreemd, eigen of mezzanine kapitaal voor M&A- of herstructureringsdoeleinden.

Dealpublicaties

Contactpersoon

Corporate Finance International (CFI)
  • Amstelzijde 85

    1184 TZ Amstelveen