NexyZ - Centric

Beschrijving

TSS heeft de woningcorporatie-activiteiten van Centric overgenomen. De overname betreft medewerkers, intellectueel eigendom en de oplossingen waarmee woningcorporaties hun werk doen. De dienstverlening aan klanten wordt onder een nieuwe merknaam voortgezet door de nieuwe onderneming Hercules Social Housing B.V., een dochter van TSS. Hercules gebruikt daarvoor onder andere de softwareoplossingen Key2Wocas en WocasOnline. Key2Wocas is een ERP-oplossing die de primaire processen van woningcorporaties ondersteunt.

Peter Bos, Managing Director Hercules: “De voormalige Centric-activiteiten hebben een bewezen track record en alle kenmerken om bij te dragen aan onze ‘software for life’-missie. Als kleine en flexibele businessunit die deel uitmaakt van TSS, zorgt Hercules voor een sterke klantfocus en korte communicatielijnen.”

Karim Henkens, CEO Centric: “De afgelopen jaren hebben we voortdurend geïnvesteerd in onze oplossingen voor woningcorporaties. In het bijzonder in WocasOnline, dat onze klanten ondersteunt in hun digitale transformatie. Een aantal van hen heeft deze nieuwe technologie al in gebruik. De woningcorporatie-activiteiten passen echter niet meer binnen de strategie van Centric, waarin we kiezen voor meer focus..”

NexyZ trad op voor de verkopers, voor meer informatie kunt u zich wenden tot Kees van der Luijt en Martijn Voorhuis.

 

NexyZ
  • Wilhelmina van Pruisenweg 35

    2595 AN Den Haag

  • + toon alle adressen

  • Teleport boulevard 110

    1043 EJ Amsterdam