NexyZ - Ilionx

Beschrijving

Dienstverleners ilionx en QNH hebben overeenstemming bereikt over een verregaande samenwerking. De intentie is om op termijn als gezamenlijke entiteit op de ICT-markt te opereren. De transactie moet in het licht worden gezien van de acquisitie afgelopen jaar van ilionx door investeringsmaatschappij Egeria zo meldt Floris Waage, partner bij Egeria.

Door deze samenwerking ontstaat er een (middel)grote ICT-dienstverlener met ruim 800 medewerkers en meer dan 100 miljoen euro omzet. De nieuwe combinatie wordt geleid door Wiebe de Boer (CEO), Erwin van den Bosch (CFO), Hen Snackers (COO) en Dolf-Jan Mulder (CTO). Voorlopig zullen ilionx en QNH onder hun eigen naam blijven opereren. Wiebe de Boer, CEO van ilionx: “Er is al langer een sterke en groeiende vraag van vooral grotere bedrijven in Nederland naar ICT-dienstverlening.

Daarbij zullen we elkaar zeker versterken op het gebied van Microsoft- en Java-technologie en worden we met zo’n 150 gezamenlijke BI-experts een van de grootste spelers van Nederland. Hen Snackers, CEO van QNH, is ook verheugd over de overeenkomst: “Onze specialisaties vullen elkaar heel goed aan. QNH heeft een belangrijke positie in onder meer telecom, industrie en retail, terwijl ilionx bijvoorbeeld meer gespecialiseerd is in de zorgsector. We zijn beiden sterk in de financiële sector.”

NexyZ trad op voor de koper. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Martijn Voorhuis.

 

NexyZ
  • Wilhelmina van Pruisenweg 35

    2595 AN Den Haag

  • + toon alle adressen

  • Teleport boulevard 110

    1043 EJ Amsterdam