Verkoop bedrijf aan Toyota Material Handling Nederland

Beschrijving

𝐓𝐑𝐀𝐍𝐒𝐀𝐂𝐓𝐈𝐄 𝐆𝐄𝐃𝐀𝐀𝐍 | Overname-Experts begeleidt de aandeelhouders van Ages Heftruck Service B.V. bij de verkoop van 100% van de aandelen Ages Heftruck Service B.V. aan Toyota Material Handling Nederland.

Ages is een regionaal servicebedrijf in material handling en blijft zelfstandig onder eigen vlag actief in de logistieke hotspot Venlo/Eindhoven. De overname past in de groeidoelstelling van Toyota, waarbij de dienstverlening in de regio wordt versterkt en ook de identiteit van Ages behouden blijft. Juist het specialisme van een regionaal servicebedrijf wil Toyota zoveel mogelijk waarborgen. Ages levert een breed assortiment aan heftrucks en magazijntrucks met ondersteunende diensten als service, verhuur en trainingen. Het bedrijf heeft 20 medewerkers en beschikt over een huurvloot van ongeveer 500 machines.

Toyota Material Handling Nederland maakt deel uit van het wereldwijde Toyota-concern en is in Nederland marktleider op het gebied van intra logistieke oplossingen.

Ages Heftruck Service B.V. is begeleid door Thijs Muijsenberg RAB namens Overname-Experts.

Wij wensen Toyota Material Handling Nederland veel succes met hun nieuwe onderneming. #bedrijfsovername #transport #logistiek #mkb