Pellicaan Advocaten adviseerde Sievert Logistik Auslandsbeteiligungen GmbH bij de verkoop van Nederlandse Transport Maatschappij B.V.

Beschrijving

Rhenus Beteiligungen International GmbH neemt Nederlandse Transport Maatschappij B.V. (“NTM”) over van @Sievert Logistik Auslandsbeteiligungen GmbH in een grensoverschrijdende transactie.

Sievert is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 100 jaar. De specialist voor exclusieve bouwmateriaal- en logistieke oplossingen biedt werk aan ongeveer 1.700 mensen op 60 locaties in Duitsland, Europa en China. De Sievert Group omvat de logistieke divisie onder Sievert Logistik SE, die individuele logistieke oplossingen en de organisatie van complete logistieke ketens biedt.

Het logistieke bedrijf NTM heeft een wagenpark van ruim 30 voertuigen en kan terugkijken op bijna 50 jaar bedrijfsgeschiedenis. NTM is gespecialiseerd in professioneel silotransport voor droge bulkgoederen en warehousing. Het zakelijke transportnetwerk van NTM is grensoverschrijdend, met sterke hubs in de Benelux, Duitsland, Noord-Frankrijk en Denemarken.

De Rhenus Groep is een wereldwijde logistieke dienstverlener met een jaaromzet van € 7,0 miljard en 37.500 medewerkers op 970 locaties.

Pellicaan Advocaten was verantwoordelijk voor het Nederlandse gedeelte van de transactie. Het Nederlandse dealteam bestond uit Juriaan Maccow en Femke Schouten.

Pellicaan Advocaten
  • Watermanweg 60 - Gebouw Eurogate II

    3067 GG Rotterdam