Pride Capital Partners investeert €2,5 miljoen in Dileoz

Pride Capital Partners investeert €2,5 miljoen in Dileoz

Beschrijving

Pride Capital Partners heeft 2,5 miljoen euro geïnvesteerd in Dileoz, een HR-softwarebedrijf met een focus op klanten in de overheidssector in België. De financiële steun van Pride Capital Partners zal gebruikt worden om hun software verder te ontwikkelen en het bedrijf internationaal op te schalen. Bovendien zullen Dileoz en Pride Capital Partners trachten samen te groeien door strategische partners te zoeken en overnames te realiseren.

Dileoz is gevestigd in Zaventem en werd in 2008 opgericht door een team van 3 ervaren HR Software-experts. Het bedrijf werkt momenteel met 35 FTE, die allemaal in België gevestigd zijn. Dileoz begon als een value-added reseller van de Oracle HR-oplossing genaamd Peoplesoft. Hierna zijn zij een software bedrijf geworden met een eigen product. In 2016 zijn zij begonnen met het bouwen van hun eigen software genaamd Dileoz Payment Platform (of 'DPP'). In 2019 gingen zij live met de eerste klanten. DPP wordt gebruikt als een loonmotor met additionele HR-modules. Het omvat een volledige HR ERP-oplossing voor het end-to-end beheer van de salarisafrekening.

Dileoz Payroll Platform biedt een totale softwareoplossing voor HR & Payroll, met volledige integratie en automatisering van loonberekening, personeelsplanning, beheer van beschikbare mensen, tijdregistratie, budgettering, recruitment, evaluatie en educatie. Met de nieuwe DPP-software heeft Dileoz sinds 2019 een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd. Klanten zijn voornamelijk overheidsinstanties en gemeenten, allemaal gevestigd in België (voornamelijk Vlaanderen). Bpost, stad Brugge en provincie Oost-Vlaanderen behoren onder andere tot hun klanten.

Dileoz is klaar om nog meer op te schalen en groeimogelijkheden te benutten door de juiste investeringen in te zetten. Het uitbouwen van DPP in combinatie met uitbreiding naar Wallonië en Nederland is een van de hoofddoelen voor de komende jaren. Pride Capital Partners zal Dileoz zowel financieel als strategisch ondersteunen om hen de toonaangevende specialist in het beheer van de loonadministratie te maken.

Pride Capital Partners
  • Noorderakerweg 82

    1069 LW Amsterdam