Rating Finance Consultants

Onafhankelijk – Allround – Ervaren – Pragmatisch – Professioneel

Rating Finance Consultants

Over Rating Finance Consultants
Rating Finance Consultants is een onafhankelijk allround financieel adviesbureau gespecialiseerd in bedrijfsfinanciering, corporate recovery, bedrijfsovername en waardering. Onze Twentse en Sallandse nuchterheid sluit prima aan bij onze klanten. Net als de MKB-ondernemer staan ook de ervaren en pragmatisch ingestelde Rating-professionals graag met de laarzen in de klei. Wij kennen de financiële wereld. 

Creatief, betrokken en deskundig
De kracht van de Rating-adviseurs is dat zij voor bijna ieder vraagstuk rond bedrijfsfinanciering, bedrijfsovername en bedrijfsherstel een oplossing weten te bedenken én te realiseren. Creativiteit, betrokkenheid en deskundigheid staan daarbij hoog in het vaandel. Door deze toegevoegde waarde realiseert Rating voor haar klanten de beste deals en dus veel financieel voordeel.

Passend advies
Als ondernemer kunt u (tijdelijk) te maken krijgen met problemen, of beter gezegd uitdagingen. De professionals van Rating kunnen u dan helpen met een bedrijfsherstel, zodat u uw bedrijf kunt continueren. Wij maken met behulp van een analyse de problemen inzichtelijk en zoeken daar passende oplossingen voor.

Dealpublicaties

Contactpersonen

Rating Finance Consultants
  • Zutphenstraat

    7575 EJ Oldenzaal