RSM Corporate Finance begeleidt AKB Grootverbruik bij de verkoop aan Interhal Group

Beschrijving

De Corporate Finance-adviseurs van RSM hebben de aandeelhouders van AKB gedurende het verkoopproces bijgestaan: van het voorbereiden van de transactie, het benaderen van potentiële kopers tot het voeren van onderhandelingen, doorlopen van het due diligence en overeenkomen van de transactiedocumentatie.

Door de samenwerking van beide bedrijven versterken zowel Interhal als AKB hun marktpositie. Zij zijn voortaan beter in staat een breder en duurzamer productaanbod aan te bieden aan hun klanten.

AKB Grootverbruik (Zeist)

AKB heeft een rijke historie en een grote vaste klantengroep in Nederland; ziekenhuizen, zorginstellingen, horeca & catering. Zij krijgen door de overname toegang tot een nóg completer productportfolio. Ook de klanten van Interhal hebben door de overname toegang tot het gespecialiseerde assortiment kwaliteitsproducten van AKB en worden breder bediend. Met deze stap verstevigt Interhal Group haar positie in de Healthcare & Foodservice-markt.

Interhal Group (Breda)

Interhal is totaalleverancier van kwaliteitsproducten voor de professionele keuken en de gedekte tafel van hotels en restaurants. Het totaalaanbod omvat zowel modern als klassiek porselein, karaktervol keramiek, eigentijds glaswerk, bestek, buffet-en keukenmaterialen. Interhal levert via een omvangrijk dealernetwerk én rechtstreeks aan de professionele horeca van hotels, restaurants en zorginstellingen. Naast de professionele foodservice-markt, is Interhal ook actief in het retail segment en gespecialiseerd in koken & tafelen, woonaccessoires, cadeaus, stationary en lifestyle.

RSM Corporate Finance
  • Mt. Lincolnweg 40

    1033 SN Amsterdam

  • + toon alle adressen

  • Parklaan 34

    5613 BE Eindhoven

  • Oorsprongpark 12

    3581 ET Utrecht