RSM Corporate Finance - Bellt Consultancy

Beschrijving

RSM heeft de aandeelhouders van Bellt begeleid bij de verkoop van de onderneming aan een strategische investeerder, Batenburg Techniek.

Bellt is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering voor onder andere de (petro)chemie, pharma, infra, olie & gas en food & beverage. Samen met de investeerder wordt gewerkt aan een integratie en verdere uitbreiding van de dienstverlening.

Batenburg Techniek werkt als technisch dienstverlener in het hart van de smart industry. Met ruim 950 specialisten richten zij zich op het slimmer, veiliger en duurzamer maken van de productie, teelt en vastgoedexploitatie van klanten in de industrie en infra. Ze leveren en installeren slimme componenten en ontwerpen hoogwaardige software om processen te besturen.

De werkzaamheden van RSM omvatte onder meer het opstellen van een informatiememorandum, het uitvoeren van financiële analyses, het zoeken naar kandidaat kopers, het begeleiden van het biedingsproces, het begeleiden van de onderhandelingen en het structureren van de transactie.

RSM Corporate Finance
  • Mt. Lincolnweg 40

    1033 SN Amsterdam

  • + toon alle adressen

  • Parklaan 34

    5613 BE Eindhoven

  • Oorsprongpark 12

    3581 ET Utrecht