RTM Legal

No-nonsense en recht voor z'n raap


Over ons

RTM Legal staat voor juridische dienstverlening op z’n Rotterdams. No-nonsense en recht voor z’n raap. Helder en eerlijk advies waar je als ondernemer mee verder kunt. Toegevoegde waarde leveren is waar het bij RTM Legal om draait.

RTM Legal is opgericht door Marjolein van den Boogerd, een gedreven sparringpartner met een scherpe blik, praktische inslag en de Rotterdamse no-nonsense mentaliteit. Ze is zeer betrokken bij haar klanten en hun bedrijfsvoering en is graag het kompas waar zij op kunnen varen. Naast de juridische aspecten, heeft Marjolein ook altijd oog voor de commerciële belangen van de zaak en de praktische toepasbaarheid van haar adviezen. Marjolein ontmoet graag collega-ondernemers en is betrokken bij meerdere business clubs en ondernemersverenigingen, zoals die van SBV Excelsior, Business Open, en Verenigde Ondernemers Scheepvaartkwartier.

RTM Legal beschikt over een breed netwerk van financiële, juridische, fiscale en bedrijfskundige adviseurs, waarmee nauw wordt samengewerkt. Op die manier worden je belangen altijd vertrouwd en zo optimaal mogelijk behartigd.

+Lees meer -Lees minder

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

RTM Legal

location-icon Vasteland 78
3011 BN Rotterdam

Aangesloten bij Brookz sinds 17 juli 2020

Contactpersonen

contact-img

Marjolein van den Boogerd

phone-icon+31621512177 email-icon[email protected]

Bezoek- en postadres

Vasteland 78

3011 BN Rotterdam