Schuurman & de Leeuw Accountants en Belastingadviseurs

Partner in ondernemen


Over ons

Schuurman en de Leeuw is uw partner wanneer u van plan bent uw onderneming  te verkopen of wanneer u zich als koper binnen een overname traject bevindt. 

Binnen een overnametraject komen er vele vragen op een koper af op diverse vlakken. De koper heeft binnen dit traject kennis en kunde nodig om:  de cijfers te kunnen analyseren, u te ondersteunen bij de onderhandelingen, kritische kanttekeningen bij de verkoper te plaatsen en om de uiteindelijke risico’s te minimaliseren.

Ook als u uw bedrijf wilt verkopen is het verstandig om tijdig hulp in te roepen. Vaak is 5 jaar voorbereiding optimaal. Zo is er voldoende tijd om fiscale termijnen in acht te nemen en om uw bedrijf “verkoopklaar” te maken. Dit alles om de netto opbrengst na transactie voor u te optimaliseren. 

Wij leveren deze kennis en kunde bij de volgende onderwerpen:

Advisering bij opvolging, overname of (ver)koop / Bedrijfswaardering / Management buy-in / buy-out / Vendor due diligence / Due diligence / Fiscale due diligence / Fusie en splitsing.

Het fusie & overname team van Schuurman en de Leeuw bestaat uit doorgewinterde financiële en fiscale specialisten die vanuit hun achtergrond, kennis en ervaring de zorgen voor een optimale begeleiding en advisering binnen het fusie- of overnametraject. 

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Aantal adviseurs:

3

Dienstverlening:

Fiscaal, Juridisch advies, Bedrijfsadvies, Due diligence, Aan- en verkoopbegeleiding, Waardebepaling en Subsidiecontroles

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Schuurman & de Leeuw Accountants en Belastingadviseurs

location-icon Nieuwe kanaal 9D
6709 PA Wageningen
company-image

Aangesloten bij Brookz sinds 01 juli 2020

Contactpersonen

contact-img

Toine van Veenendaal RA

phone-icon+31317413281 email-icon[email protected]
contact-img

Gert Bloemendal RAB

phone-icon+31317413281 email-icon[email protected]
contact-img

Margreet Claassen RB

phone-icon+31317413281 email-icon[email protected]

Bezoek- en postadres

Nieuwe kanaal 9D

6709 PA Wageningen