Sophista Fusies & Overnames - Faber Betonpompen

Sophista Fusies & Overnames - Faber Betonpompen

Beschrijving

Faber Betonpompen is sinds de oprichting in 1972 uitgegroeid tot de meest innovatieve onderneming in betonoplossingen van Nederland. Met haar 3 vestigingen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Friesland en circa 95 medewerkers, heeft Faber door de jaren heen een uitstekende positie verworven in de markt. 

Vanwege de groeiambitie heeft Richard Faber zich tot Sophista gewend hetgeen in 2018 leidde tot de overname van Koeman Betompompen te Berkhout. Na deze succesvolle overname kwam de opportuniteit naar voren om Gebr. van Antwerpen te ’s-Hertogenbosch over te nemen. Met de overname van de Gebr. van Antwerpen in het Zuiden van Nederland worden de krachten van de twee grootste spelers in Nederland gebundeld om klanten nog beter, en op grotere schaal van dienst te kunnen zijn.

Sophista heeft Faber Betonpompen geadviseerd in het gehele traject welke naast de algehele procesbegeleiding bestond uit waardebepaling, het voeren van onderhandelingen, het arrangeren van financiering en begeleiding bij de contractonderhandelingen.  

Sophista Fusies & Overnames
  • Arcadialaan 32CD, Toren A 8e etage

    1813 KN Alkmaar