UNO bedrijfsadviseurs

Aandacht voor ondernemers


Over ons

UNO bedrijfsadviseurs is gespecialiseerd in bedrijfsovernames en in corporate recovery.


Ondernemers zijn ook maar mensen. Net als wij.

Deels creatief genie, deels analist, deels vakman, deels organisator, deels handelaar, deels bedrijfseconoom, deels leider en deels inspirator. Net als wij. Daarom begrijpen we de mens in de ondernemer, kennen we de drijfveren en weten we wat ondernemerschap zo bijzonder maakt. Want ondernemen betekent anticiperen op ontwikkelingen in een steeds complexere wereld, vol uitdagingen die zich soms verwacht en soms onverwacht voordoen. Onbalans, balans. Stilstand, beweging. Op, neer en weer op. Met de conjunctuur mee, of er tegenin.

Uno bedrijfsadvies helpt ondernemers in uiteenlopende sectoren bij het maken van ingewikkelde keuzes. In voor- en tegenspoed. En niet alleen zo lang de opdracht duurt, maar strategisch en duurzaam en in dienst van uw onderneming. Want hoe duurzamer de oplossing des te hoger de voldoening. Samen zijn we goed voor 250 jaar ondernemerschap en mensenkennis. En dat helpt óns om het beste uit u en uw bedrijf te halen. UNO. Eén en al aandacht voor ondernemers.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1994

Aantal adviseurs:

13

Dienstverlening:

Corporate Recovery, Herstructurering, Turnaround management, (Her)financiering, Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, MBI, MBO, Bedrijfswaardering, Bedrijfsstrategie & Groei en Boardroom Advisory

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

UNO bedrijfsadviseurs

location-icon Annerweg 34
9471KV Zuidlaren

Aangesloten bij Brookz sinds 29 oktober 2016

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz

1

bedrijven te koop aangeboden

Profielen in het verleden op Brookz

0

bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Annerweg 34

9471KV Zuidlaren