Value Creation Capital B.V.

We build great technology companies

company-image

Over ons

Value Creation Capital (VCC) investeert in bedrijven die actief zijn in high-tech (via TechNano Fund), cybersecurity (via Security of Things Fund), business software, data intelligence en IT managed services. Via de fondsen betreft dit primair Seed Capital voor early stage bedrijven. Buiten de fondsen ligt de focus op groeikapitaal voor scale-ups, inclusief Buy & Build en pre-exits (Click & Grow).

Veelal is funding nodig, in sommige gevallen niet en ook dan kunnen we waarde toevoegen. We ondersteunen en begeleiden ICT en high-tech bedrijven naar een volgend niveau, op basis van een eigen ontwikkelde methodologie. Gebaseerd op eigen ervaringen gecombineerd met de ervaring bij de bedrijven waar VCC bij betrokken is en/of was. 

VCC is opgericht in 2005 door ICT serial entrepreneurs, die interessante snelgroeiende ICT/Tech bedrijven hebben gestart, gebouwd en verkocht. VCC onderscheidt zich door het combineren van “intellectual capital”, sector-ervaring & expertise, uitgebreid netwerk en actieve waardecreatie van bedrijven ‘’to the next level’’. We hebben in meer dan 30 bedrijven geïnvesteerd en daarmee tot op heden 12 strategische exits gerealiseerd.

Contact met de adviseur

VCC investeert in bedrijven die actief zijn in high-tech, cybersecurity, business software, data intelligence en IT managed services.
Value Creation Capital B.V.
Soestdijkseweg Zuid 260
3721 AK Bilthoven
Contactgegevens:
E-mail ons
Bezoek website
Opgericht:
2005
Aantal adviseurs:
6
Dienstverlening:
Financiering, Recovery, Pre-Exit (click&grow), Verkoopbegeleiding
Aangesloten bij Brookz sinds:
29 October 2016
Social media
linkedin

Contactpersonen:

Referenties:

Verkoop 19-04-2018
reference-logo
IT, online & e-commerce
Verkoop 27-03-2018
reference-logo
IT, online & e-commerce
Verkoop 08-11-2018
reference-logo
IT, online & e-commerce

Adressen:

Bezoek- en postadres

Soestdijkseweg Zuid 260

3721 AK Bilthoven

Contactgegevens