Van Oers Corporate Finance begeleidt Cars&Cargo in overname door sennder

Beschrijving

Cars&Cargo is marktleider op het gebied van transport van Nederland naar Frankrijk en andersom. sennder, Europa’s toonaangevende digitale expediteur, integreert de volledige vloot met 240 gecharterde vrachtwagens in haar platform.

Gedeelde toekomstvisie

De visie van sennder om logistiek geschikt te maken voor de toekomst gecombineerd met het digitaliseren van de gecharterde vloot sluit goed op de visie van Cars&Cargo. Door deze overname wordt er een grotere capaciteit gecreëerd wat duidelijk aantoont dat sennder zich richt op het optimaliseren en versterken van haar huidige aanbod met als doel meer waarde te creëren voor zowel vervoerders als verladers.

Het team van Cars&Cargo zal zich aansluiten bij sennder en de oprichter Bob Snijder blijft actief betrokken als Managing Director van Cars&Cargo.

Bob Snijder, Managing Director en oprichter van Cars&Cargo, verklaarde: “Ik kijk ernaar uit om onze trucks in het besturingssysteem sennOS van sennder te integreren. We hebben net als sennder de visie dat we de logistiek willen voorbereiden op de toekomst en we zijn van mening dat we ons gezamenlijke doel samenbrengen door onze chartervloot te digitaliseren. Met sennder bieden we de industrie een betere toegang tot capaciteit die digitaal is geoptimaliseerd om zo efficiënt mogelijk te werken – dat is een spannende propositie.“

De rol van Van Oers Corporate Finance

Van Oers Corporate Finance heeft Cars&Cargo mogen begeleiden in deze overname. Met deze overname wordt het aanbod versterkt en wordt er waarde gecreëerd. Het merk Cars&Cargo zal op korte termijn actief blijven en daar waar het team van Cars&Cargo zich bij sennder zal voegen, zal Bob Snijder (oprichter) de functie van managing director bij Cars&Cargo voortzetten.

Van Oers Corporate Finance
  • Ginnekenweg 145

    4818 JD Breda