VANDERLAANGROEP

Ruim 90 jaar ervaring met accountancy, belastingen, bedrijfsovername, bedrijfswaardering en personeel


Over ons

Het kopen of verkopen van een bedrijf (bedrijfsoverdracht) is een complex en emotioneel proces. Wat is de waarde van het bedrijf? Hoe wordt er gefinancierd? Blijft de oud eigenaar nog betrokken bij het bedrijf? Hoe voorkom ik ruzie met mijn broers en zussen? Hebben de fouten uit het verleden gevolgen voor mij? Met deze en uw andere vragen kunnen wij u helpen.

In ons 90 jarig bestaan hebben wij vele ondernemers begeleid met het kopen en verkopen van bedrijven, zowel binnen de familiesfeer als daarbuiten. Met nu de 3e generatie (Marco van der Laan) aan het roer bij VANDERLAANGROEP, weten wij uit eigen ervaring hoe dit proces kan lopen.

Marco van der Laan heeft zich gespecialiseerd in bedrijfsoverdracht. Hiervoor heeft hij de speciale opleiding van Register Valuator (waarderen van bedrijven) in 2008 met succes afgerond. Daarnaast is Marco ook nog werkzaam als accountant en belastingadviseur. U heeft 1 gesprekspartner waarmee u alles kunt bespreken. Samen met zijn team begeleidt en adviseert hij ondernemers bij overnames, waardebepalingen en met management Buy In en management Buy Out trajecten.

Op een onafhankelijke en deskundige wijze begeleiden wij zowel kopers als verkopers van bedrijven. U ontzorgen, in het gehele traject van de eerste oriëntatie tot aan het ondertekenen van de overeenkomsten, is ons doel.

Overweegt u om een bedrijf te kopen of uw bedrijf te verkopen? Dan helpen wij u graag met het gehele traject van waardebepaling, financieringsaanvraag en juridische begeleiding. Om u te helpen met het maken van de juiste keuzes hebben wij verschillende fases gedefinieerd voor het kopen en verkopen van een bedrijf.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1928

Aantal adviseurs:

2

Dienstverlening:

Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling en Juridisch advies

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

VANDERLAANGROEP

location-icon Wormerplein 111
1442 CE Purmerend

Aangesloten bij Brookz sinds 29 oktober 2016

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz

0

bedrijven te koop aangeboden

Profielen in het verleden op Brookz

1

bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Wormerplein 111

1442 CE Purmerend