VANDERLAANGROEP

Ruim 90 jaar ervaring met accountancy, belastingen, bedrijfsovername, bedrijfswaardering en personeel

Over VANDERLAANGROEP
Het kopen of verkopen van een bedrijf (bedrijfsoverdracht) is een complex en emotioneel proces. Wat is de waarde van het bedrijf? Hoe wordt er gefinancierd? Blijft de oud eigenaar nog betrokken bij het bedrijf? Hoe voorkom ik ruzie met mijn broers en zussen? Hebben de fouten uit het verleden gevolgen voor mij? Met deze en uw andere vragen kunnen wij u helpen.

Gespecialiseerd in
In ons 90 jarig bestaan hebben wij vele ondernemers begeleid met het kopen en verkopen van bedrijven, zowel binnen de familiesfeer als daarbuiten. Met nu de 3e generatie (Marco van der Laan) aan het roer bij VANDERLAANGROEP, weten wij uit eigen ervaring hoe dit proces kan lopen.

Marco van der Laan heeft zich gespecialiseerd in bedrijfsoverdracht. Hiervoor heeft hij de speciale opleiding van Register Valuator (waarderen van bedrijven) in 2008 met succes afgerond. Daarnaast is Marco ook nog werkzaam als accountant en belastingadviseur. U heeft 1 gesprekspartner waarmee u alles kunt bespreken. Samen met zijn team begeleidt en adviseert hij ondernemers bij overnames, waardebepalingen en met management Buy In en management Buy Out trajecten.

Werkwijze
Op een onafhankelijke en deskundige wijze begeleiden wij zowel kopers als verkopers van bedrijven. U ontzorgen, in het gehele traject van de eerste oriëntatie tot aan het ondertekenen van de overeenkomsten, is ons doel.

Overweegt u om een bedrijf te kopen of uw bedrijf te verkopen? Dan helpen wij u graag met het gehele traject van waardebepaling, financieringsaanvraag en juridische begeleiding. Om u te helpen met het maken van de juiste keuzes hebben wij verschillende fases gedefinieerd voor het kopen en verkopen van een bedrijf.

Contactpersonen

VANDERLAANGROEP
  • Wormerplein 111

    1442 CE Purmerend