Venture Lawyers - Bast Techniek B.V.

Beschrijving

Overname Bast Techniek door Orion Engineering.

Bast Techniek is overgenomen door Orion Engineering (Careers in Technology). Dit bedrijf, met kantoren in Eindhoven, Maastricht en Capelle a/d IJssel, is net als Bast Techniek gespecialiseerd in de bemiddeling van middelbaar en hoger opgeleide technici. Met de overname wordt het netwerk van Bast Techniek in de arbeidsbemiddeling in de techniek verder uitgebouwd. Bast Techniek wordt met haar 100 personeelsleden op termijn opgenomen in de Orion organisatie waar ruim 250 medewerkers zijn.

Hugo Vink (manager Bast Techniek) “Met deze overname breidt Bast Techniek niet alleen haar geografische spreiding in Nederland uit, maar ook de branches waarin wij werkzaam zijn én de klanten waarmee we samenwerken. Orion Engineering is een gerenommeerde speler en al bijna 30 jaar actief. Zij richt zich vanuit haar kantoren in Eindhoven, Maastricht en Capelle a/d IJssel vooral op grote nationale én internationale technologiebedrijven in de machinebouw, auto-industrie en installatiebranche. Bast Techniek werkt veelal samen met ingenieursbureaus, met name in de regio Utrecht en we zien in het samenvoegen van beide bedrijven dan ook een mooie uitbreiding van onze expertise en geografische spreiding. Hiermee zijn we nog beter in staat om technici de meest uitdagende projecten te bieden en onze klanten te voorzien van de juiste expertise.”

Orion Engineering maakt een snelle ontwikkeling door. In 2018 won zij de FD Gazelle Award als beloning voor een bovengemiddelde groei van ten minste 20% over de laatste drie boekjaren.

Venture Lawyers heeft Bast Techniek begeleid bij de verkoop aan Orion Engineering.

Venture Lawyers
  • Herengracht 180

    1016 BR Amsterdam