Venture Lawyers - Brightlands Venture Partners

Beschrijving

Brightlands Venture Partners en ifund investeren in Resolved Techonologies.

Brightlands Venture Partners is een onafhankelijke durfkapitaalfondsbeheerder in Nederland. Zij zijn een ecosysteeminvesteerder en investeren in innovatieve bedrijven met een link naar een van de Brightlands-campussen. Fondsen onder beheer zijn: Limburg Ventures, Chemelot Ventures, Brightlands Agrifood Fund en BVP Fund IV.

Stichting ifund heeft als doelstelling om de leefbaarheid voor de mens op Aarde op lange termijn te continueren, door de transitie te stimuleren naar een duurzame samenleving, waarin mensen op een regionale en lokale schaal hernieuwbare energie opwekken, biologisch voedsel produceren en toegang hebben tot schoon water. Ifund helpt innovatieve startende ondernemingen verder, die oplossingen voor deze problemen bieden.

ReSolved Technologies is een startup bedrijf gevestigd op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen, Nederland. Het werd in december 2020 opgericht om zijn op oplosmiddelen gebaseerde technologie voor de recycling van technische kunststoffen en (zacht) PVC verder te verbeteren en te implementeren.

Venture Lawyers heeft Brightlands Venture Partners begeleid bij de investering.

Venture Lawyers
  • Herengracht 180

    1016 BR Amsterdam