Wintertaling stond aandeelhouders i2i bij in samengaan met IG&H

Beschrijving

Wij zijn trots om te vermelden dat we i2i bijstonden in de transactie met IG&H. Wintertaling is in dit traject onder de indruk geraakt van de solidariteit, het onderlinge vertrouwen en de creativiteit van de aandeelhouders van i2i om hun bloeiende onderneming onder te brengen binnen de organisatie van IG&H, zodat een krachtige bundeling van analyse en digitale oplossingen ontstaat. 

i2i is een unieke speler in de markt, gespecialiseerd in doelmatigheidsanalyse in de gezondheidszorg. Sinds 2010 bevordert i2i zinnige zorg – zorg zonder verspilling - en levert zij een grote aantoonbare maatschappelijke waarde. i2i wordt een volledig zelfstandige dochteronderneming van IG&H en behoudt haar eigen positie en directe relatie als contractspartij voor zorgverzekeraars en zorgaanbieders en blijft volledige functioneren als Trusted Third Party (TTP). 

IG&H is een toonaangevend consulting- en technologiebedrijf op het gebied van complexe end-to-end digitale transformatie in o.a. de gezondheidszorg, retail en banken. Met eigen sectorspecifieke softwareoplossingen zorgt IG&H ervoor dat haar klanten sneller innoveren en resultaten boeken. Met de overname van i2i versterkt IG&H haar portfolio en kunnen zij de toegevoegde waarde voor de beweging naar passende zorg verder vergoten en zichtbaar maken. 

Wij willen iedereen bij de transactie bedanken voor het samenwerken en de inzet en zijn ervan overtuigd dat deze stap zeer succesvol zal zijn. 

Wintertaling
  • Antonio Vivaldistraat 66

    1083 HP Amsterdam