Administratie- en advieskantoor

Tevens participatie mogelijk


Beschrijving

Een advies- en administratiekantoor met ruimte voor innovatie op financieel en technisch gebied. De financiële en bedrijfsadvisering en de administratieve activiteiten dienen elkaar te (gaan) versterken.

Kerncijfers
De onderneming behaalt een omzet van ca. € 700.000 op jaarbasis. Het heeft een MKB klantenbestand van bijna 150 klanten. De behaalde winst bedraagt jaarlijks ca. € 80.000.

Bijzonderheden
De gezochte onderneming ligt in de regio Groot Rotterdam.

 Reden koop
Koper zoekt een gedeeltelijke (dan wel stapsgewijs gehele) overname van een bedrijf, waarmee de eigen bedrijfsadvies- en overnameactiviteiten kunnen worden gecombineerd. Daarnaast zal de toekomstige organisatie gaan functioneren als portal voor het verkrijgen en realiseren van ‘gestapelde financiering’ ten behoeve van het MKB.

 Profiel koper
Twee ervaren ondernemers, die gezamenlijk actief zijn op het gebied van bedrijfsadvisering en -overname. Zij hebben een sterke commerciële en financiële achtergrond.

Omzet

van: € 250.000
tot: € 750.000

Regio

West Nederland

Branche

Zakelijke dienstverlening, Overig

Profielnummer

#20735

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!