Tevens participatie mogelijk

Toe aan innovatie op financieel administratief gebied. Gehele of gedeeltelijke overname mogelijk. Neem contact op via Brookz voor meer informatie.

OMZET

van: € 250.000
tot: € 750.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Overig

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#20735

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Een advies- en administratiekantoor met ruimte voor innovatie op financieel en technisch gebied. De financiële en bedrijfsadvisering en de administratieve activiteiten dienen elkaar te (gaan) versterken.

Kerncijfers
De onderneming behaalt een omzet van ca. € 700.000 op jaarbasis. Het heeft een MKB klantenbestand van bijna 150 klanten. De behaalde winst bedraagt jaarlijks ca. € 80.000.

Bijzonderheden
De gezochte onderneming ligt in de regio Groot Rotterdam.

 Reden koop
Koper zoekt een gedeeltelijke (dan wel stapsgewijs gehele) overname van een bedrijf, waarmee de eigen bedrijfsadvies- en overnameactiviteiten kunnen worden gecombineerd. Daarnaast zal de toekomstige organisatie gaan functioneren als portal voor het verkrijgen en realiseren van ‘gestapelde financiering’ ten behoeve van het MKB.

 Profiel koper
Twee ervaren ondernemers, die gezamenlijk actief zijn op het gebied van bedrijfsadvisering en -overname. Zij hebben een sterke commerciële en financiële achtergrond.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.