Administratie- en advieskantoor

Tevens participatie mogelijk
Toe aan innovatie op financieel administratief gebied. Gehele of gedeeltelijke overname mogelijk. Neem contact op via Brookz voor meer informatie.
OMZET

van: € 250.000
tot: € 750.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

West Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Overig

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#20735

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Een advies- en administratiekantoor met ruimte voor innovatie op financieel en technisch gebied. De financiële en bedrijfsadvisering en de administratieve activiteiten dienen elkaar te (gaan) versterken.

Kerncijfers
De onderneming behaalt een omzet van ca. € 700.000 op jaarbasis. Het heeft een MKB klantenbestand van bijna 150 klanten. De behaalde winst bedraagt jaarlijks ca. € 80.000.

Bijzonderheden
De gezochte onderneming ligt in de regio Groot Rotterdam.

 Reden koop
Koper zoekt een gedeeltelijke (dan wel stapsgewijs gehele) overname van een bedrijf, waarmee de eigen bedrijfsadvies- en overnameactiviteiten kunnen worden gecombineerd. Daarnaast zal de toekomstige organisatie gaan functioneren als portal voor het verkrijgen en realiseren van ‘gestapelde financiering’ ten behoeve van het MKB.

 Profiel koper
Twee ervaren ondernemers, die gezamenlijk actief zijn op het gebied van bedrijfsadvisering en -overname. Zij hebben een sterke commerciële en financiële achtergrond.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!