Administratieportefeuille

Regio Zuid Limburg
De gezochte portefeuille kan/mag bestaan uit o.a. salarisadministratie, financiële administratie, opzetten van een administratie, etc. etc.
OMZET

van: € 75.000
tot: € 150.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#22923

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Opdrachtgever heeft een kleinschalig administratiekantoor, uitsluitend gericht op het midden,- en kleinbedrijf, ZZP,ers, startende ondernemers en particulieren is op zoek naar een ter overname aangeboden administratieve portefeuille.

De gezochte portefeuille kan/mag bestaan uit o.a. salarisadministratie, financiële administratie, opzetten van een administratie, aangiften OB, IB, VPB en particuliere belastingaangiften/ aanvragen toeslagen.

Gewenste regio: Parkstad (provincie Limburg)

Omzet ongeveer € 100.000 per jaar.

Uitdrukkelijk kleinere kantoren zonder personeel worden nadrukkelijk uitgenodigd te reageren daar de voorkeur van de opdrachtgever uitgaat naar uitsluitend de overname van de portefeuille en niet naar de overname van personeel. Oudere kandidaten die nog enige tijd in afbouwende schaal willen werken worden eveneens uitgenodigd te reageren.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!